Η συγκλονιστική μαρτυρία του Παντελή Μαστρογιάννη για το πως σώθηκε από την πλημμύρα στην Αγριά

Την μαρτυρία του καταθέτει ο Παντελής Μαστρογιάννης , που εγκωβίστηκε στην Αγριά , στο πάρκινγκ του Market In όπου βρήκε καταφύγιο, για να μην παρασυρθεί με το αυτοκίνητό του ,από τα ορμητικά νερά. Κάλεσε το 112  αλλά δεν πήγε κανείς για βοήθεια και μετά από 40 λεπτα αναμονής έπρεπε να βρεθεί λύση σωτηρίας.

Ο Παντελής Μαστρογιάννης κατευθυνόταν από τον Βόλο στις Μηλιές σήμερα το μεσημέρι. Μολις με το αυτοκίνητό του έφτασε στον κόμβο της Γοριτσας , δεν υπήρχε αστυνομία ώστε να ενημερώσει  ότι έχει διακοπή της κυκλοφορίας, σύμφωνα με την μαρτυρία του.
“Με τα χίλια ζόρια φτάσαμε Αγριά όπου μετά την στροφή , προς παραλία μας παρέσυρε το αυτοκίνητο το νερό και μας πήγαινε προς την θάλασσα. Τελευταία στιγμή μπήκαμε στο Market In της Αγριάς. Εκεί ήμασταν αποκλεισμένα 5 αυτοκίνητα και από το μάρκετ μας ενημέρωσαν  ότι θα κλείσουν νωρίτερα και καλέσαμε το 112. Απάντησαν  και είπαν ότι στέλνουν  βοήθεια αλλά σχεδόν 40 λεπτά μετά δεν είχε έρθει κανένας”, τόνισε.
Εκεί, συνάντησε τον μηχανικό και κάτοικο της περιοχής Κώστα Γαργάλα και τον πήρε σπίτι του.
Με μεγάλη δυσκολία καταφέρανε και φτάσανε στο Σουτραλί και από εκεί βγήκανε στον κεντρικό δρόμο στο εργστάσιο της ΕΨΑ όπου φίλοι από τις Μηλιές , τιν μετέφερα στο χωριό.
“Τέλος καλό όλα καλά για εμάς και ελπίζω να κατάφεραν να σωθούν και οι υπόλοιποι που ήταν στο μάρκετ μαζί μας. Το αυτοκίνητό μου λογικά θα είναι ή στο πάρκινγκ του μάρκετ ή θα κάνει μακροβούτια στον Παγασητικό. Να πω την αλήθεια δεν με απασχολεί που θα πάει. Αρκεί που είμαστε ζωντανοί. Κουράγιο σε όλον τον κόσμο και να μην έχουμε νεκρούς”, είπε ο ίδιος.