Ανέχεια για δεκάδες πλημμυροπαθείς στον Βόλο

Όπως κάθε ημέρα και η σημερινή στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας του Εσταυρωμένου, συγκεντρώνονται δεκάδες πλημμυροπαθείς που ζητούν βοήθεια.  Το ΚΕ.Δ.Α.Β. δέχεται  δεκάδες επισκέψεις πλημμυροπαθών, οι οποίοι παρέλαβαν ικανή ποσότητα αναγκαίων ειδών για την οικογένειά τους.

Ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, συνεχίζει να πραγματοποιεί αποστολές σε γειτονιές του Βόλου που επλήγησαν από την κακοκαιρία εν συνεργασία με τις ενορίες, ενώ ετοιμάστηκαν 20 ακόμη δέματα με διάφορα τρόφιμα που θα διανεμισθούν σε οικογένειες πλημμυροπαθών της Νεαπόλεως.

Όλοι οι επισκέπτες του ΚΕ.Δ.Α.Β. -εκτός από τα είδη ένδυσης κ.α.- λαμβάνουν από το ΚΕ.Δ.Α.Β. και εμφιαλωμένο νερό και ετοιμάστηκε μια αποστολή για την στήριξη απόρων κρατουμένων της αγροτικής φυλακής της Κασσαβέτειας.

Το ΚΕ.Δ.Α.Β. ετοιμάζει 3 ακόμη ανθρωπιστικές αποστολές: σε δυο χωριά της Λάρισας και στην Γυναικεία φυλακή του Ελαιώνα Θηβών και εκτός των άλλων υλικών αγαθών, δόθηκαν ακόμη 80 κουβέρτες και παπλώματα σε πλημμυροπαθείς της Ενορίας του Αγίου Τρύφωνος και στην φυλακή της Κασσαβέτειας.

9. Το Δ.Σ. του “Ε” έχει βοηθήσει οικονομικά αρκετές οικογένειες πλημμυροπαθών από πολλές περιοχές (Λάρισα, Βόλο, Ριζόμυλο, Αρμένιο, Ν. Ιωνία, Νεάπολη, Νέο Δέλτα, Ζαγορά, Μηλίνα κ.α.

 
Kentavros