Για γέλια και για κλάματα τα έργα …ουσίας του δημάρχου Νοτίου Πηλίου

Του Γιάννη Σωλήνη,
υποψηφίου δημάρχου Νοτίου Πηλίου

Διαβάσαμε άρθρο στις τοπικές εφημερίδες και αναρτήσεις για τα έργα ουσίας που πραγματοποιήθηκαν κατά τη θητεία του νυν Δημάρχου. Διάβασα το άρθρο με μεγάλη περιέργεια γιατί αναρωτήθηκα ως κάτοικος Νοτίου Πηλίου ποια ήταν αυτά τα έργα. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι μεγάλο μέρος των έργων …..ουσίας ήταν οι ασφαλτοστρώσεις του ‘ποδαριού’ που έγιναν πρόσφατα και οι περισσότερες έχουν ήδη καταστραφεί. Άλλωστε όλοι γνώριζαν ότι και η θεομηνία να μην έρχονταν, οι ‘ασφαλτοστρώσεις’ του Δημάρχου (και των χειροκροτητών του) είχαν ημερομηνία λήξης και μάλιστα κοντινή!

Επίσης, ως έργα …ουσίας παρουσιάζονται η προμήθεια ασθενοφόρου και απορριμματοφόρου που ήταν δωρεές (!) από άλλους Δήμους (φθαρμένα και μεταχειρισμένα), ο καθαρισμός ρεμάτων στην Κορόπη (!), η αλλαγή λαμπτήρων, η εγκατάσταση wifi σε 15 χωριά (που κανένα δε λειτουργεί σε απόσταση πέραν των 20-30 μέτρων) και πλήθος άλλων …έργων που πραγματικά είναι να γελά κανείς (ή να κλαίει).

Πραγματικά έργα ουσίας, αναπτυξιακά, υποδομών, ενίσχυσης της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου δεν είδαμε πουθενά. Αντίθετα πράξεις ελαχίστης εμβέλειας που έτσι κι αλλιώς είναι υποχρέωση του Δήμου να κάνει. Στην ουσία, ο δήμαρχος και η κουστωδία του μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας.
Kentavros