Ο Βασίλης Καρράς είναι απογοητευμένος από τα fake news για την υγεία του

Το δικό του αγώνα δίνει ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, ο οποίος δηλώνει – μέσω του δικηγόρου του – απογοητευμένος για τα fake news που τον θέλουν να δίνει μια «τιτάνια μάχη» για την υγεία του.

Ειδικότερα, μέσω του δικηγόρου του, Γρηγόρη Κωτσόπουλου, ο Βασίλης Καρράς αντέδρασε, εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες στον κόσμο που τον αγαπάει αλλά και την απογοήτευσή του για τις ψευδείς ειδήσεις που αφορούν στην υγεία του.

«Ο Βασίλης Καρράς εκλαμβάνει με τον πλέον θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και ότι έχει συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει. Όμως είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ανακύκλωση ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ενοχλείται από τα δημοσιεύματα τα οποία τον εμφανίζουν σαν τον πρωταγωνιστή μιας τιτάνιας μάχης.

Δεν είναι έτσι. Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος είναι που δίνει τον δικό του αγώνα όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτόν και το ενδιαφέρον θα έπρεπε να είναι για το σύνολο των ανθρώπων που δίνουν τον δικό τους αγώνα και όχι μόνο για αυτόν. Δεν νιώθει θυμό. Απογοήτευση νιώθει από το γεγονός ότι δεν γίνεται σεβαστή η επιθυμία του» ήταν τα λόγια του Βασίλη Καρρά μέσω του δικηγόρου του.

newsit.gr