Σεπόλια: «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω» – 37χρονος απείλησε την 12χρονη

Απειλές από έναν 37χρονο δέχτηκε η 12χρονη από τα Σεπόλια, θύμα βιασμών και μαστροπείας.

Η ανήλικη κατήγγειλε πως ένας άγνωστος σε εκείνη άντρας, κάθισε δίπλα της, μέσα στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ που την πήγαινε στο σχολείο και άρχισε να την απειλεί.

«Κάθισε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει. Μου είπε: ”αν πεις αυτό που θα σου πω, θα κάνω κακό στην αδερφούλα σου ή στην μπατσίνα σου”. Επίσης μου είπε για τη θεία μου, ”να μην είναι τόσο θαρραλέα γιατί θα το βρει μπροστά της”, περιέγραψε η 12χρονη στους αστυνομικούς.

Οι απειλές συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος της διαδρομής, όπως ανέφερε η 12χρονη.

«Πριν σταματήσει το λεωφορείο γύρισε και μου είπε: ”ό,τι λες τα ακούμε και αν καταθέσεις για την Μ… και τον Η… θα σε σκοτώσω”».

Οι έρευνες των αστυνομικών, οδηγούν γρήγορα στα ίχνη του άντρα που υπέδειξε. Πρόκειται για έναν 37χρονο με καταγωγή από την Αλβανία που αρνείται τα πάντα.

«Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες. Παίρνω το συγκεκριμένο λεωφορείο καθημερινά για να πάω στη δουλειά μου. Όλα όσα είπε για μένα το κορίτσι είναι ψέματα».

«Με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε»

Η μικρή όμως επιμένει. Σε κατάσταση σοκ περιέγραψε τόσο στη θεία όσο και στον διευθυντή του σχολείου της, τα όσα έζησε και ζήτησε βοήθεια.

«Το παιδί με πήρε τηλέφωνο από το σχολείο και έκλαιγε. Μου είπε για τις απειλές αλλά δεν μου ανέφερε λεπτομέρειες» λέει η θεία της.

Όλα αυτά την ώρα που η μητέρα της 12χρονης παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και επιμένει από την πρώτη στιγμή πως δεν γνώριζε το παραμικρό για το μαρτύριο της κόρης της και αρνείται πως ήξερε και σιωπούσε για να κερδίζει χρήματα.

Για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης έχουν ήδη παραπεμφθεί σε δίκη 26 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της.

in.gr