Επι ημερών Μπέου καταρρέουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Βόλου

Ο Δήμαρχος Βόλου ανακοίνωσε δια του Τύπου ότι προτίθεται να γκρεμίσει το ΕΑΚ Βόλου για να «φτιάξει» στη θέση του ένα πάρκο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μεϊκόπουλος του θυμίζει
ότι το έργο της συντήρησης και της βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Βόλου έχει ενταχθεί στο Φιλόδημος ΙΙ – κατόπιν αιτήματος της Δημοτικής Αρχής – και ο προϋπολογισμός που έχει εγκριθεί ανέρχεται στο 1.700.000€. Σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση η Πολιτεία χρηματοδοτεί το έργο με 600.000€ και το υπόλοιπο ποσό καλύπτεται από το Δήμο Βόλου.
Του υπενθυμίζει επίσης, ότι τον Ιανουάριο του 2021 ο ίδιος Δήμαρχος υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με την Πολιτεία για την αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του ΕΑΚ, προϋπολογισμού 502.820€, για τοποθέτηση υβριδικού χλοοτάπητα, εμβαδού 9.000 τ.μ. και τοποθέτηση 1.250 νέων πλαστικών καθισμάτων στις εξέδρες του.
Οι σδηλώσεις περί γκρεμίσματος του «Τάκης Συνετόπουλος» και αντικατάστασής του με ένα «πρωτοποριακό πάρκο», επιβεβαιώνουν την αφερεγγυότητα της Δημοτικής Αρχής που αιτήθηκε και έλαβε έγκριση χρηματοδότησης δύο φορές για να βελτιώσει μια αθλητική εγκατάσταση που αποφασίζει, τελικά, να γκρεμίσει.
Ο κ. Μεϊκόπουλος καλεί τον Α. Μπέο να ενισχύσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης – που επί ημερών του είναι στα όρια της κατάρρευσης -και να τιμήσει, αν μη τι άλλο, την υπογραφή του, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του. Ζητάει δύσκολα…