Σεμινάριο για τα “10 +1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν μιλήσεις με έναν επενδυτή”

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει διά ζώσης σεμινάριο με θέμα «Venture Capital 101: 10 +1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν μιλήσεις με έναν επενδυτή», σήμερα Δευτέρα 20/11/2023, στις 6.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του πρώην Γαλλικού Ινστιτούτου (Γ. Καρτάλη με Ροζού) στον Βόλο, με ομιλητή τον κο. Δημήτρη Καλαβρό Γουσίου, Co-Founder και General Partner στο Velocity.Partners VC.

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους,οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα: https://forms.office.com/e/J9RaMANCBU

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».