Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το πρώτο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας, που προήλθε από τις εκλογές της Τετάρτης 15ης Νοεμβρίου. Το νέο Δ.Σ έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Καραΐσκος Βασίλης
Αντιπρόεδρος: Πρέκας Νίκος
Γραμματέας: Τασιός Αθανάσιος
Ταμίας: Τζούμας Άγης
Μέλη: Τζούμας Λάμπρος, Παπαθανασίου Ελένη, Τριπεντζή Βάγια, Γιαννίκος Σπύρος και Κούριας Σπύρος

Πρώτη δράση η διοργάνωση Πανελληνίου τουρνουά
Ο Βετερανισμός στον Βόλο, παρουσιάζει μεγάλη άνθηση. Ήδη, οι ομάδες ανδρών του Βόλου και γυναικών της Θεσσαλίας, συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2023 στη Λάρισα, όπου η αντρική ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση και η γυναικεία ομάδα, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας.
Στόχος του νέου Δ.Σ είναι να κρατήσει ζωντανό το κύτταρο του βετερανισμού και μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις να δώσει ώθηση στο μπάσκετ βετεράνων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού.
Πρώτη σημαντική δράση του νέου Δ.Σ. είναι η διοργάνωση τουρνουά στις 9 Δεκεμβρίου στην Πορταριά με τη συμμετοχή των βετεράνων Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων και Θεσσαλονίκης, αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου Παναγιώτη Καραγκούνη. Το τουρνουά θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού όλοι οι συμμετέχοντες, όπως και οι φίλαθλοι θα φέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα προσφερθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Θα ακολουθήσουν σημαντικές εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον.
Kentavros