Φιλανθρωπικό bazaar Χριστουγέννων στα Καλά Νερά για τους πλημμυροπαθείς

Ο Σύλλογος κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού Νοτίου Πηλίου διοργανώνει το Γ’ Φιλανθρωπικό Παζαράκι Χριστουγέννων στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών τη Κυριακή 10 Δεκέμβρη από 11 πμ μέχρι 3 μμ.

Ο Σύλλογος εδρεύει στα Καλά Νερά και είναι δραστήριος από το καλοκαίρι του 2021. Έχει στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο μέσω της προσπάθειας κάλυψης των κοινωνικών, εκπαιδευτικών, επιμορφωτικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών αναγκών των κατοίκων του Νοτίου Πηλίου. Το τρίτο Φιλανθρωπικό Παζαράκι Χριστουγέννων του Συλλόγου θα στηθεί τη Κυριακή 10 Δεκέμβρη στο καλαίσθητο Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών. Εθελόντριες και εθελοντές του Συλλόγου θα πουλήσουν είδη δώρων, λαϊκής χειροτεχνίας, βιβλία ιστορικά, παιδικά και λογοτεχνίας.

Θα συμμετάσχουν επίσης με περίπτερα αλληλεγγύης μέλη της Αθλητικής Ένωσης 2002, των Εκπολιτιστικών και Εξωραϊστικών Συλλόγων «τα Σπάλαθρα» Αργαλαστής και της περιοχής Ψυγείων Αγριάς Βόλου. Τα καθαρά έσοδα που θα προκύψουν από το Φιλανθρωπικό Παζαράκι θα συμβάλλουν στη στήριξη των πλημμυροπαθών του Πηλίου.