Γεράσιμος Γεννατάς: «150 άνθρωποι θα μείνουμε χωρίς δουλειά μετά το τέλος του Έρωτα Φυγά

Ο Γεράσιμος Γεννατάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γεια σου και μίλησε για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά όπου πρωταγωνιστούσε με μεγάλη επιτυχία εδώ και δύο σεζόν.

Ο ηθοποιός ο οποίος υποδύεται στη σειρά τον Στρατή, αναφέρθηκε στις παλιότερες δύσκολες περιόδους που πέρασε οικονομικά, τονίζοντας όμως ότι δεν του αρέσει να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους θέματα κακομοιρίστικα.

«Είναι πάρα πολύ δυσάρεστο. Έχουμε κάνει μια όμορφη δουλειά. Η τηλεθέαση της σειράς μπορεί να είναι και τέσσερις φορές πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Πέρα από κάποια μέιλ που λάβαμε εμείς, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση και είναι περίεργο αυτό. Δεν είναι έντιμο αυτό. Έχουμε στεναχωρηθεί, αλλά για μένα η ενέργεια αυτή τοποθετεί κάπου αλλού, σε μια καινούργια θέση τα πράγματα.

Είναι πολύ διαφορετικό το σταματάω μια σειρά που κάνει 5% και σταματάω μια σειρά που κάνει 20%. Να τους χαιρόμαστε τους οικονομικούς λόγους. Έρχεται μια στιγμή που αντιμετωπίζουμε ξανά την αλήθεια που λέει ότι καμία εταιρία δεν νοιάζεται για κανέναν άνθρωπο», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για το πρόωρο τέλος της σειράς και τις οικονομικές συνέπεις που θα έχει μία τέτοια εξέλιξη, ο Γεράσιμος Γεννατάς σημείωσε:

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, 150 άνθρωποι, θα μείνουμε χωρίς δουλειά. Και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που επειδή δεν ξέρω τον τρόπο, δεν βρίσκω δουλειά έτσι. Δεν βρίσκω εύκολα δουλειά. Δεν έχω τον τρόπο, τον μηχανισμό… Δεν τα ξέρω αυτά.

Πρώτα πρώτα δεν ξέρω τους παραγωγούς. Δύο τρεις ανθρώπους που γνωρίζω, θα τους πάρω μπας και βρω δουλειά» είπε ο ηθοποιός.