Ολυμπιακός Βόλου: Μας εξοντώνουν με ποινές

Με αφορμή τις αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΘ εις βάρος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου με τιμωρία 4 αγωνιστικών, η διοίκηση της ομάδας εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια της για το ύψος και τον εξοντωτικό χαρακτήρα των ποινών που επιβλήθηκαν.
Όπως τονίζει, υπήρχε η δυνατότητα βάσει των άρθρων του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ οι ποινές να είναι ηπιότερες.
“Καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται, αλλά δεν δεχόμαστε την στοχοποίηση της ομάδας μας, την μονομερή τιμωρία της και την ατιμωρησία αυτών που προσπαθούν συνεχώς σε κάθε αγώνα να προκαλούν τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.
Στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος σε μία πολύ δύσκολη και κομβική περίοδο.
Καλούμε τους φιλάθλους και οπαδούς της ομάδας μας να μην αντιδρούν στις προκλήσεις από όπου και αν προέρχονται και να στηρίζουν με την φωνή και το πάθος τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας για την νίκη.
Είμαστε ” περαστικοί” από την κατηγορία και ο στόχος είναι ΕΝΑΣ, η άνοδος στις Εθνικές Κατηγορίες όπου είναι η θέση της ιστορικής μας ομάδας. ΚΑΝΕΝΑΣ όσο και να προσπαθήσει δεν θα μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι μία γροθιά”, σημειώνει η διοίκηση.