Ξεχωριστό Bazaar Χριστουγέννων από το Κέντρο Πολιτισμού Ιωλκός

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι πολύ ιδιαίτερες και γεμάτες συμβολισμούς Πλησιάζοντας στην ομορφότερη γιορτή του χρόνου, την πιο ελπιδοφόρα και την πιο χαρμόσυνη, τα συναισθήματα αλλάζουν. Πρόκειται για μια γιορτή που αγαπούν ιδιαίτερα τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι , γιατί τα Χριστούγεννα , πέρα από τους ηχηρούς συμβολισμού του, είναι μία γιορτή γεμάτη στολίδια και χαρμόσυνες μελωδίες, ακόμα η ιδανική περίοδος για να κάνεις ένα δώρο σε σένα, αλλά και στους δικούς σου ανθρώπους προκειμένου να τους δείξεις πόσο πολύ τους αγαπάς και τους νοιάζεσαι.
Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γίνεται όλο και περισσότερο αισθητή στην πόλη μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια άναψαν, οι βιτρίνες στολίστηκαν , οι δρόμοι αστράφτουν με το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και όλοι πλέον σιγά -σιγά εισπράττουμε την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.
Το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα.
‘ Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος , το εικαστικό εργαστήρι « Τέχνημα Ιωλκός» του Κέντρου Πολιτισμού Ιωλκός , εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό ,προκειμένου να ετοιμάσει υπέροχες ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες για τα μέλη και τους φίλους του Κέντρου, οι οποίοι θα επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar ,που διοργανώνει.
Δημιουργήθηκε μια εξαιρετική ποικιλία χριστουγεννιάτικων κατασκευών ( χριστουγεννιάτικα κεντήματα, διακοσμητικά αντικείμενα , μικροδωράκια , ημερολόγια , γούρια , σε πολλά σχέδια και χρώματα).
Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την χορωδία του Γυμνασίου Ιωλκού , σε ένα σύντομο μουσικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα , την Κυριακή στις 12 μ.μ

Το event θα γίνει στο Αρχοντικό Ζαφειρίου, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 , από τις 10.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ. , για να περάσετε μια όμορφη Κυριακή . Μπορείτε να πάτε  να περιηγηθείτε στον χώρο και να κάνετε τις αγορές σας, για σας και τους αγαπημένους σας χωρίς κόπο και άγχος ξεφεύγοντας από τις έννοιες και τις φροντίδες της καθημερινότητας και αν ο καιρός μας το επιτρέψει θα έχετε την δυνατότητα να πιείτε το καφέ ή το αναψυκτικό σας στην όμορφη αυλή του Αρχοντικού και να γευτείτε υπέροχα γλυκίσματα.
Και μην ξεχνάτε ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Bazaar , διοργανώνεται για καλό σκοπό.