Ημερίδα για την ιδιωτική ασφάλιση σήμερα στον Βόλο

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Ν. Μαγνησίας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Πώς η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να προστατέψει τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17:00 στο Domotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1) υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, της Π.Ο.Α.Δ. και της Ο.Ε.Β.Ε.Μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι εισηγητές της ημερίδας – ειδικοί του χώρου του ασφαλειών θα μιλήσουν για την αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης, για τους τρόπους μέσω των οποίων επιχειρήσεις και νοικοκυριά μπορούν να προστατέψουν την περιουσία τους και για το ρόλο – αξία που μπορεί να έχει η συνεργασία με τους Επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, επαγγελματίες όλων των κλάδων και απλοί πολίτες. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τα δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους και τις απορίες τους προς τους ομιλητές.

Η συγκεκριμένη ημερίδα κρίνεται απαραίτητη για την ενημέρωση των πολιτών της περιοχής, ειδικά μετά τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σεπτεμβρίου.