«Ο πρώην σύζυγός μου την μία τα λέει έτσι και την άλλη τα λέει αλλιώς»

Η Εύη Βατίδου σε δηλώσεις της ξεκαθάρισε για την πιθανή επανασύνδεση με τον Αλέξη Κούγια, μετά και τη δική του απάντηση.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τόνισε: «Η προσωπική μας ζωή είναι στο κάδρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Βεβαίως το ότι δεν το επιθυμεί από εδώ και στο εξής απόλυτα σεβαστό και πολύ ξεκάθαρο και δεν έχω καμία αντίρρηση γι’ αυτό»

Στην συνέχεια η Εύη Βατίδου ανέφερε: «Στο κομμάτι της επανασύνδεσης, ο όρος “επανασύνδεση” είναι πάρα πολύ σωστός γιατί η ορολογία σημαίνει ότι δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί έρχονται πιο κοντά, το οποίο είναι σωστό. Είμαστε λίγο πιο κοντά, ίσως να μιλάμε λίγο παραπάνω, αυτό, το οποίο είναι και το καλό της υπόθεσης και λόγω και του συμβάντος δείξαμε ότι υπάρχει αυτή η διάθεση. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Από εκεί και πέρα δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο, καταλαβαίνω τι θέλει να πει. Όσον αφορά στη δική του προσωπική ζωή δεν θα πάρω θέση, θέλω να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος και αυτός είναι ο σκοπός μας. Όσον αφορά στη δική μου θέση, ως μητέρα των παιδιών μας, είμαι η μαμά, είμαι η μαμά των παιδιών, είμαι η πρώην σύζυγός του, είμαι η Εύη Βατίδου – γιατί πάρα πολλά ακούω το πρώην μοντέλο, η πρώην σύζυγος, η πρώην κυρία Κούγια, έστω – και αυτό το δεδομένο για εμένα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Για εμένα ο Αλέξης είναι οικογένειά μου.

Βεβαίως και τον πήρα τηλέφωνο μετά από αυτές τις δηλώσεις και θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο και θα με ξαναπάρει τηλέφωνο και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει να μου μιλήσει. Αυτό που είναι δεδομένο και οι άνθρωποι που έχουν μαζί παιδιά είναι ένα πράγμα που δεν αλλάζει. Όταν έχεις παιδιά με έναν άνθρωπο πάει και τελείωσε, είναι μέλος της οικογένειας, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Τώρα τι του χαλάμε νομίζω ότι είναι της στιγμής, κάτι άλλο θέλει να πει ίσως δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ να ακούγονται προσωπικά. Είναι και με τις ώρες του βεβαίως γιατί τη μια μέρα λέει έτσι, την άλλη μέρα αλλιώς».

newsbeast.gr