Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Μου είχε πει ότι έχει χωρίσει με τη σύντροφό του

Πρόσφατα, ο Αλέξης Κούγιας, είπε ότι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ξανά ζευγάρι με την Εύη Βατίδου, του δημιουργούν πρόβλημα, επειδή έχει σχέση.

Σε νέες δηλώσεις της, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου εμφανίστηκε απορημένη σχετικά με το παραπάνω, λέγοντας ότι η ίδια ήξερε πως ο Αλέξης Κούγιας έχει χωρίσει.

Για το αν ενοχλήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, είπε στο «Happy Day» ότι: «Όχι, γιατί εμένα άλλα μου έχει πει. Δεν με πείραξε, δεν έγινε και κάτι. Δημόσια έκανε κάποια δήλωση και έχει κάποιον λόγο για να έκανε. Γιατί όποτε κάνει δηλώσεις, είναι πάρα πολύ συγκεκριμένος και ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει και κάτι έχει στο μυαλό του. Ναι, έχει υπάρξει επανασύνδεση, υπό την έννοια ότι έχουμε βρεθεί πιο κοντά σε σχέση με πριν. Αυτό είναι».

Πρόσθεσε ακόμη, ότι: «Δεν έχουμε καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται. Μήπως να βάλουμε στο silver alert μία αγγελία ότι ψάχνουμε μία υψηλοτάτου επιπέδου; Δεν έχω καταλάβει, να σας πω την αλήθεια. Θα μου πει, κάποια στιγμή. Πριν κάνει ο Αλέξης αυτή τη δήλωση, ήξερα ότι δεν υπάρχει σύντροφος. Μου είχε πει ότι είχε χωρίσει. Μπορεί να συμβεί, κάποιος άνθρωπος να χωρίσει και να τα ξαναβρεί. Οπότε, εκείνον πρέπει να ρωτήσετε και όχι εμένα».

Τέλος, η Εύη Βατίδου δήλωσε:  «Θα ήθελα να τον ρωτήσετε, αφού μας λέει ότι κάποιος του στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο συμβάν, τότε εγώ αυτά τα 22 χρόνια τι κάνω; Τον βλέπω ευτυχισμένο τον τελευταίο καιρό και αυτό κάνει πολύ καλό και σε εμένα και στα παιδιά μας».
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ