Αράχωβα: Άρση απορρήτου για να εντοπιστεί ο δράστης

Τα επόμενα βήματα της αστυνομίας για να εντοπιστεί ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ στην Αράχωβα. Αναμένεται άρση απορρήτου.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βασανισμού του Όλιβερ, ενός σκύλου ράτσας χάσκι στην Αράχωβα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι στην Αράχωβα έχει μεταβεί κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που έχει ήδη λάβει κατάθεση, από τον φίλο του ιδιοκτήτη του σκύλου. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο τελευταίος φέρεται να είχε πετάξει τη σορό του Όλιβερ σε ένα χωράφι, μέσα σε μια τσάντα απορριμμάτων.

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πηγές, αναμένεται άρση απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να διαπιστώσουν μέσω των κυψελών κινητής τηλεφωνίας, ποια άτομα βρίσκονταν στο σημείο που κακοποιήθηκε το χάσκι.

Την ίδια ώρα φιλοζωικές οργανώσεις καταγγέλλουν προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης για να μην αποκαλυφθεί ο δράστης. Ήδη έχει ξεκινήσει ένα διαδικτυακό κάλεσμα για μποϊκοτάζ των επισκεπτών στην Αράχωβα.

Αράχωβα: Το σκίτσο για τον Όλιβερ

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα social media ένα συγκλονιστικό σκίτσο για τον Όλιβερ. Αναρτήθηκε στον λογαριασμό του «A Little Shelter», που είναι καταφύγιο ζώων.

Αράχωβα: Η ανάρτηση για τον Όλιβερ

Στο κείμενο που συνόδευε το σκίτσο, οι υπεύθυνοι του καταφυγίου έγραψαν: «Μέχρι στιγμής τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Όλιβερ βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, ήταν βαριά χτυπημένος, έλειπε το περιλαίμιό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάμερες της περιοχής ξηλώθηκαν. Προσπαθώντας να κλείσει η υπόθεση, κάποιοι αποπροσανατολίζουν υποδεικνύοντας τους δράστες ως… άλλα ΖΩΑ παρότι η κτηνίατρος που τον περιέθαλψε δηλώνει σοκαρισμένη με τα τραύματά του και επισημαίνει ότι η νεκροτομή αποδεικνύει ότι υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση και περισυνέλλεξε γενετικό υλικό».

«Παρακαλούμε ΘΕΡΜΑ. Η χώρα μας έχει πολλούς όμορφους προορισμούς για να επισκεφτεί κανείς. Προορισμούς που οι λιγοι κάτοικοι ΔΕΝ καλύπτουν σαδιστές δολοφόνους. Η ομερτά στην εκπνοή του 2023 δε μας αξίζει. Μέχρι να βγει η αλήθεια στο φως, ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΡΑΧΩΒΑ… η σιωπή είναι συνενοχή», τονίστηκε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

 

 Reader.gr