Είπε ο Αλέξης Κούγιας δημόσια ότι δε θα αφήσει την περιουσία στα παιδιά μας;

Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τρίτης 6/2 και μέσα σε όλα, τη ρώτησαν και για την ακίνητη περιουσία του πρώην συζύγου της Αλέξη Κούγια. Αφορμή για την ερώτηση στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του ποινικολόγου που σε συνέντευξη αποκάλυψε ότι έχει αποκτήσει πολλά σπίτια σε όλη την Ελλάδα.

«Όντως ο Αλέξης Κούγιας έχει πολύ ωραία σπίτια. Δε ξέρω αν είναι σε όλη την Ελλάδα, αλλά γνωρίζω μερικά» ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Σε συνέχεια, οι δημοσιογράφοι είπαν στην Εύη Βατίδου ότι ο Αλέξης Κούγιας στην ίδια συνέντευξη είπε ότι δεν ξέρει αν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του, με την ίδια να μη κρύβει τον εκνευρισμό της.

«Είπε ο Αλέξης Κούγιας δημόσια ότι δε ξέρει αν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά μας; Που είναι η δήλωσή του; Εσείς το λέτε αυτό. Που είναι η δήλωσή του; Που το δήλωσε, σε ποιον δημοσιογράφο, σε ποιο κανάλι; Που έχει δηλώσει κάτι τέτοιο;» είπε η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια η μια εκ των δημοσιογράφων της διάβασε την ακριβή δήλωση του Αλέξη Κούγια με την Εύη Βατίδου να απαντά, «Α, είπε αυτό. Εντάξει, οκ. Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε εκείνον. Είναι διαφορετικό αυτό από αυτό που είπες εσύ. Έχει μια διαφορά. Αυτό είναι δικό του θέμα. Δε γνωρίζω σε ποια περιουσία αναφέρεται. Δε γνωρίζω τι έχει κάνει μετά γάμου. Τα σπίτια που είχαμε πάρει μαζί όταν ήμασταν παντρεμένοι, σε ένα που μένουν τα παιδιά, της Μυκόνου που πάω κι εγώ, στην Αράχωβα και κάποια άλλα τα γνωρίζω. Δε ξέρω αν στην πορεία έφτιαξε κι άλλη περιουσία ο πρώην σύζυγός μου».

tlife.gr