Ιωάννης Μελισσανίδης: Δεν με αφορά ο τρόπος που μιλάει η εκκλησία για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Μελισσανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα πολύ ωραία μαθητικά χρόνια, πλην μιας χρονιάς που αναγκάστηκα να αλλάξω σχολείο. Οπότε, όταν υπήρχαν μερικοί τσαμπουκάδες στην αρχή, απάντησα με τσαμπουκά και ισορρόπησαν τα πράγματα. Το μπούλινγκ, που λέμε, τι είναι άμα το αναλύσεις; Δηλαδή σε ενόχλησα εγώ επειδή η σεξουαλική μου προτίμηση είναι διαφορετική από τη δική σου ή επειδή έχω παραπάνω κιλά ή επειδή έχω πολύ λιγότερα κιλά από σένα;

Ρε παιδιά, είμαστε στον 21ο αιώνα. Ποιος θα σου πει το δικαίωμα ποιον ή ποια θα αγαπήσεις; Γονέας είναι αυτός που θα θέλει να δώσει αγάπη, προστασία και μια σωστή παιδεία στο παιδί του. Η εκκλησία καλά κάνει και μιλάει, με τον τρόπο που μιλάει, γιατί αυτό εκπροσωπεί. Εμένα με αφορά ο τρόπος της; Όχι. Με ακουμπά; Όχι. Γιατί έχει να κάνει ξεκάθαρα με ανθρώπινα δικαιώματα».

«Τα αρνητικά σχόλια που έλαβα, όταν μίλησα ανοιχτά για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, δεν με αφορούσαν καθόλου. Ξεκίνησε μάλιστα και με δημοσιογράφους. Ό,τι ήθελαν έβλεπαν και ό,τι ήθελαν έλεγαν τότε» πρόσθεσε, επίσης, ο Ιωάννης Μελισσανίδης στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού. «Η δική μου απάντηση ήταν ότι έφερα μια δεύτερη Ολυμπιακή διάκριση και κάποιοι είχαν έρθει να ζητήσουν και συγνώμη αργότερα. Δεν είμαι όμως ο Θεός για να τους συγχωρήσω».

enikos.gr