Ο Μητσοτάκης βράβευσε τον Ρεχάγκελ – Τι είπε για άνοιγμα γηπέδων

Στην εκδήλωση βράβευσης αθλητριών, αθλητών, προπονητών και προσωπικοτήτων του αθλητισμού «Gazzetta Awards» έδωσε το παρόν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης συνομίλησε με αθλητές και αθλήτριες που έχουν δοξάσει την χώρα μας και έβγαλε φωτογραφίες.

Το πρώτο βραβείο απένειμε ο πρωθυπουργός στον προπονητή της χρυσής φουρνιάς της Εθνικής ποδοσφαίρου που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2004, το Ότο Ρεχάγκελ.

Μάλιστα ο Ρεχάγκελ μόλις παρέλαβε το βραβείο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη του έδωσε μία συμβουλή όπως μετέφρασε και ο συνεργάτης του Γερμανού προπονητή Γιάννης Τοπαλίδης «σας εύχομαι να παίρνετε έξυπνες αποφάσεις, όπως κάναμε στο 2004 στην Πορτογαλία».

Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός σε έναν σύντομο χαιρετισμό ανέφερε:

«Είμαι πολύ συγκινημένος σήμερα. Είναι μεγάλη τιμή να βραβεύσω έναν άνθρωπο υπήρξε πρωταγωνιστης μίας απίστετυης στιγμής. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το καλοκαίρι του 2004. Τιμούμε τον στρατηγό αυτής της προσπάθειας 20 χρόνια πριν και θα ήθελα να ευχηθώ αυτά τα βραβεία να συμπέσουν με το άνοιγμα των γηπέδω με διαφορετικούς κανόνες από αυτούς που ζήσαμε και βιώσαμε στο παρελθόν. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το άλμα και να προσφέρουμε ποιότητα και ασφάλεια σε όλους τους φιλάθλους, όπως αρμόζει σε ένα ευρωπαικο πρωτάθλημα».

Πηγή: iefimerida.gr