Ο άνθρωπος που είδε τελευταία φορά την Σταυρούλα-Η σορός δείχνει δυστύχημα

Στη Σταυρούλα από την Κυψέλη ανήκει πιθανότατα η σορός που παράμενε στα αζήτητα από τον περασμένο Αύγουστο όταν είχαν χαθεί και τα ίχνη της 53χρονης γυναίκας. Μετά από αυτή την εξέλιξη το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας απομακρύνεται και αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα.

Το χρονικό
Η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί στις 24 Αυγούστου στην θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου και εικάζεται ότι είχε παρασυρθεί εκεί από παραλία του Φαλήρου όπου είχε πάει για μπάνιο.

Η αστυνομία όλον αυτόν τον καιρό είχε συμπεράνει πως συγκάτοικος είχε πέσει σε κάποιες αντιφάσεις σε σχέση με την αναχώρηση της Σταυρούλας από το σπίτι διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν είχε συγκροτημένο λόγο και διαπιστώθηκε πως δεν έκρυβε κάτι σε σχέση με τα όσα συνέβησαν στην Σταυρούλα.

Έτσι εξεταζόταν το σενάριο της αυτοκτονίας ή του ατυχήματος.

Στο πλαίσιο αυτό άρχισαν οι έρευνες σε σορούς που ήταν στα αζήτητα και έτσι εντοπίστηκε η 53χρονη.

Μαρτυρίες ανέφεραν πως η γυναίκα είχε πάει στην παραλία του Φλοίσβου, άφησε τα πράγματά της και μπήκε στη θάλασσα. ‘Ένας μάρτυρας την είδε να μπαίνει στη θάλασσα και είδε πως αργεί να βγει. Όταν ξαναπήγε στο σημείο την επόμενη μέρα βρήκε τα πράγματά της εκεί.

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν ατύχημα, όπως το ότι φόρεσε μαγιό αλλά και πως είχε μαζί της πετσέτα και ένα παρεό.

Η σορός βρέθηκε στον Πόρο και στη συνέχεια διασταυρώθηκε με το γεγονός στην παραλία του Φλοίσβου. Ωστόσο, υπάρχουν αμελείς ενέργειες από την ΕΛ.ΑΣ., όπως το ότι δεν πήραν δείγμα DNA, όπως χαρακτηριστικά είπε ο αστυνομικός συντάκτης.

Συνεχίζονται τα ερωτηματικά
Ο άνθρωπος που την είδε τελευταία φορά στη γνωστή παραλία του Φλοίσβου μίλησε στο MEGA για τη στιγμή που την είδε να μπαίνει στη θάλασσα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η γυναίκα άφησε τα πράγματά της και με το μαγιό της μπήκε στη θάλασσα αλλά δεν την είδε να βγαίνει. Τα πράγματά της έμειναν εκεί όλο το βράδυ αφού όταν πήγε την επόμενη μέρα ξανά στην παραλία, η τσάντα της ήταν ακόμα εκεί.

«Ήταν 9:30 – 10:00 περίπου, δεν ξέρω ακριβώς, απλώς ήρθε, μπήκε, άφησε την τσάντα άλλαξε και μπήκε να κάνει μπάνιο. Μπήκε για μπάνιο και από κει και πέρα ούτε την είδα να βγαίνει. Φορούσε μαύρα ρούχα απότι θυμάμαι. Ήταν μόνη της. Ότι μπήκε για μπάνιο ναι, ότι την είδα ότι ήταν μόνη της ναι. Τώρα αν ήρθε με άλλον και την άφησε παραπάνω, αυτό δεν το γνωρίζω»

«Δεν την είδα να βγαίνει, έφυγα εγώ μετά από κανένα 40λεπτο, περίπου τώρα. Δεν είχε βγει έτσι. Μέχρι την ώρα που ήμουν εγώ δεν είχε βγει.»

Για την επόμενη ημέρα που έφτασε στην παραλία και είδε τα πράγματα της Σταυρούλας στο ίδιο σημείο ανέφερε: «Ναι αφού μένω δίπλα. Πήρα τον καφέ μου και κάθισα δίπλα, τα ρούχα δείχνανε κάτι γυναίκες εκεί πέρα που κάνε μπάνιο, είναι λέει από τις πρωί από τις 9:30.»

«Μου φάνηκε μια χαρά η γυναίκα την είδα μπήκε μέσα, κολυμπούσε μια χαρά με το μαγιό της»

Η σορός δείχνει δυστύχημα – Αναμένεται η τελική απάντηση από το τεστ DNA
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι κατά «99,9%» βέβαιοι πως η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο τον Αύγουστο είναι της 53χρονης γυναίκας.

Μάλιστα την πεποίθηση αυτή ενισχύει το γεγονός πως η ουλή στη σορό είναι η ίδια με εκείνη που είχε η Σταυρούλα, όπως και το ρολόι.

Παράλληλα, αυτόπτης μάρτυρας ξεδιάλυνε εν πολλοίς το τοπίο, καθώς ανέφερε πως το βράδυ της εξαφάνισης στον Άλιμο, είδε την Σταυρούλα να βγάζει τα ρούχα της και να βουτάει. Παράλληλα, πρόσθεσε πως πέρασε την επόμενη ημέρα από το σημείο και τα ρούχα ήταν ακόμη εκεί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για δυστύχημα και όχι εγκληματική ενέργεια η αυτοχειρία ενώ τα αποτελέσματα DNA θα γνωστοποιηθούν την Παρασκευή (23/02)