ΣΙΚΑΕΛ: Στάση εργασίας ενόψει της επετείου του δυστυχήματος των Τεμπών

Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Συνδέσμου Ιδιοκτήτων Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας ανακοινώνεται η προκήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, ανήμερα της επετείου από το δυστύχημα των Τεμπών.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η συμμετοχή του ΣΙΚΑΕΛ στο συλλαλητήριο που θα διοργανωθεί από κοινού με πολλούς φορείς της πόλης και η συγκέντρωση των μελών του Συνδέσμου στην Κεντρική Πλατεία.

«Σαφές αίτημα αποτελεί η πλήρης και σε βάθος διαλεύκανση της υπόθεσης των Τεμπών, η απαίτηση να αποφευχθεί οποιαδήποτε μορφής συγκάλυψη και να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους υπευθύνους.

Να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα θύματα του δυστυχήματος και τις οικογένειες τους.

Περαιτέρω, αιτούμαστε ασφαλείς και σύγχρονες υποδομές για όλους τους πολίτες της χώρας με παράλληλη διαφάνεια σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του δημόσιου τομέα.

Αιτούμαστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στο βωμό της αδιαφορίας, της ολιγωρίας και του κέρδους.

Καλούμε όλους τους Λαρισαίους, τους μαθητές και τους φοιτητές, τους εκπροσώπους των διαφόρων φορέων, τους εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα να συμμετάσχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην πόλη μας, η οποία θα πρέπει να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα ότι το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί και συγκαλυφτεί» αναφέρει η ανακοίνωση της ΣΙΚΑΕΛ.

Εκ μέρους των μελών της ΓΣ του ΣΙΚΑΕΛ