Λίρα “εκατό” η κατάθεση Δαλούκα υπέρ του Μπέου -Ηταν υπάλληλος της ομάδας του!

Στην υπόθεση Μπέου για τη ρατσιστική επίθεση κατά του Τεττέι κατέθεσε ένας μάρτυρας υπεράσπισης που θεωρείται λίρα εκατό… και βάλε καράτια. Ο Αντώνης Δαλούκας που πλέον συστήνεται ως παρατηρητής ρατσισμού για αγώνες UEFA και FIFA, ακολούθησε πιστά την υπερασπιστική γραμμή του κ. Μπέου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ χρησιμοποίησε την ιδια επιχειρηματολογία.

Δυο μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν λοιπόν ενώπιον του του αναπληρωτή αθλητικού δικαστή, Αναστάσιου Δάτσκου. Αρχικά ο Θεσσαλός παρατηρητής ρατσισμού για αγώνες UEFA και FIFA, Αντώνης Δαλούκας, ανέφερε: «Σε παρόμοιες περιπτώσεις όταν αντιλήφθηκα ρατσιστικό περιστατικό έψαξα να βρω video για να το καταγγείλλω σε UEFA και FIFA. Είμαι ο μοναδικός Έλληνας παρατηρητής ρατσισμού και πηγαίνω σε πολλά ματς. Η λέξη μαϊμού μπορεί να σημαίνει το ζώο ή το κάλπικο. Είμαι 100% σίγουρος ότι εννοούσε το ψεύτικο».

Ο Δαλούκας υπήρξε υπάλληλος της ΠΑΕ ΝΠΣ. Συγκεκριμένα ο Δαλούκας υπήρξε τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών , ιδιότητα που δεν αποκάλυψε κατά την ακροαματική διαδικασία.

Είναι και αδελφός του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα, ο οποίος βρισκόταν στους πίνακες της Super League.