«Την κ. Καρυστιανού δεν την έχουν καλέσει πραγματικά πουθενά;»

Ο Αντώνης Κανάκης δεν έκρυψε κατά τη διάρκεια του «Ράδιο Αρβύλα» σήμερα Τρίτη (27/2) τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες παρότι κλείνει ένας χρόνος από την τραγωδία των Τεμπών, οι τηλεοπτικές εκπομπές προτίμησαν να ασχοληθούν με την υπόθεση του Παλαιοχριστιανού παρά να καλέσουν τη Μαρία Καρυστιανού που εκπροσωπεί τις οικογένειες των θυμάτων.

Στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα» προβλήθηκε μια φωτογραφία που είχε σταλεί στην εκπομπή και ανέφερε «Τον Παλαιοχριστιανό τον κάλεσαν σε όλα τα κανάλια, την Μαρία Καρυστιανού σε κανένα. Καταλάβατε τώρα;».

Τότε ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε:

«Γίνονται τα τέρατα και δεν κουνιέται φύλλο. Το γνωρίζαμε, όχι το καταλάβαμε. Είναι απίστευτο και το βάλαμε πρώτο πρώτο να τα δείξουμε αυτά για να φύγουν από μέσα μας. Δεν μου λες την κ. Καρυστιανού δεν την έχουν καλέσει πραγματικά πουθενά; Πάμε αλλάζουμε. Ξέρεις μερικές φορές χρειάζεται και έτσι προσπάθεια για να διώξεις όλον τον εκνευρισμό από μέσα σου και να μπορέσεις να υποστηρίξεις και κάποια άλλα πράγματα του Ράδιο Αρβύλα που βρίσκονται εδώ περισσότερο για σατιρικούς και κωμικούς λόγους».

Reader.gr