Αλλάζει φανέλα η Εθνική Γερμανίας για να μην θυμίζει τους ναζί (video)

Η επόμενη ημέρα στην Παρί μετά την αλλαγή του Εμπαπέ στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, τη δημοπρασία για το κρεβάτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και την αλλαγή στην εμφάνιση της εθνικής Γερμανίας λόγω των ναζί.

H Γερμανία θέλει να γράψει ιστορία ως οικοδέσποινα του Euro 2024 και όχι να τη θυμούνται για τη βεβαρημένη ιστορική της ταυτότητα.

Ο αριθμός 4 στην νέα εμφάνιση της Εθνικής θυμίζει σύμβολο των ναζί και προκάλεσε σάλο. Η φανέλα αποκαλύφθηκε στο φιλικό με τη Γαλλία και το 4 ήταν ο αριθμός του Τζόναθαν Τα. Η γερμανική ομοσπονδία διευκρίνισε πως δεν υπήρχε πρόθεση για εγγύτητα με το σύμβολο των Ες Ες και πως ο αριθμός 4 θα τροποποιηθεί ενώ ο αριθμός 44 θα καταργηθεί.

Στη Γαλλία ο Εμπαπέ «ξίνισε» επειδή ο προπονητής της Παρί, Λουίς Ενρικε τον αντικατέστησε ΚΑΙ στον αγώνα με τη Μαρσέιγ. Η τακτική του καταλανού τεχνικού στα τελευταία ματς, δεν αρέσει στον 25χρονο Γαλλο άσο, ο Εμπαπέ πήγε βρίζοντας στον πάγκο, αλλά ο Ενρίκε δεν χαρίζει «κάστανα» πουθενά.

Στη Σλοβενία ο Ρονάλντο δεν κλείστηκε έξω από το δωμάτιο με τα εσώρουχα, ούτε σκανδάλισε την καμαριέρα όπως σε αντίστοιχη ρεκλάμα, αλλά το ξενοδοχείο όπου διέμεινε με την εθνική Πορτογαλίας βγάζει σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό με αρχική τιμή 5.000 ευρώ το κρεβάτι στο δωμάτιο του 39χρονου σταρ.

Ο Ρονάλντο είναι σύγχρονος Μίδας του ποδοσφαίρου σφύζει από ενέργεια οπότε δεν αποκλείεται όταν ξύπνησε να έκανε και προπόνηση… δωματίου.

mega