Βόλος: “Εκανα εξυπηρέτηση” δήλωσε ο 28χρονος που έκρυβε μια περιουσία σε κοκαϊνη

Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο 28χρονος αλβανικής καταγωγής που πιάστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μηνες, για διακίνηση. Εκρυβε σπίτι του μια περιουσία σε κοκαϊνη, “έδωσε” την καβάτζα του στην περιοχή του Σωρού και δήλωσε πως τα ναρκωτικά δεν ηταν δικά του, αλλά τα έκρυβε για να κάνει εξυπηρέτηση στον προμηθευτή του. Ενώ βρισκόταν υπό παρακολούθηση καθώς είχε συλληφθεί και άλλες φορές, ο προμηθευτής το όνομα του οποίου δεν έδωσε , του είχε εμπιστευτεί μια μεγάλη ποσότητα , που κόστιζε 30.000 ευρώ.  “Εκανα μια εξυπηρέτηση για να εξασφαλίζω την δόση μου”, είπε στους λιμενικούς ο 28χρονος που κρατείται και διώκεται για διακίνηση.

Ο 28χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, για παράβαση του νόμου “περί εξαρτησιογόνων ουσιών” .
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από λιμενικούς, με
τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α) / Κ.Λ. ΒΟΛΟΥ και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου.
Κατά τον έλεγχο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 28χρονου και σε απομονωμένο δημόσιο χώρο, ποσότητες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 323,40 € γραμμαρίων.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο ως προϊόν μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, δύο  συσκευές κινητής τηλεφωνίας, μία ζυγαριά ακριβείας και το ποσό των 5,600€. Η αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ.