Αν είχε πει «ναι» ο Σταρόβας, τώρα δεν θα ήσουν στον καναπέ

Ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε μια αποκάλυψη, με αφορμή την επίσκεψη του Δημήτρη Σταρόβα στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο τραγουδιστής ήταν η πρώτη επιλογή της Σίσσυς Χρηστίδου για την εκπομπή, στη θέση του Νίκου Συρίγου.

«Να πω κάτι στον Νίκο, που είναι ο νέος της παρέας. Αν ο Σταρόβας είχε πει ναι, εμείς δεν θα ήμασταν στον καναπέ», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λέει εκείνη την ώρα: «Εσύ θα ήσουν, είσαι κουμπάρος μου».

Τότε, ο Παύλος Σταματόπουλος απευθύνθηκε στον Νίκο Συρίγο: «Οκ, εσύ δεν θα ήσουν, γιατί τον Σταρόβα ήθελε, από την αρχή της εκπομπής».

«Όντως; Δημήτρη μου, σε ευχαριστώ πολύ», είπε με τη σειρά του ο Νίκος Συρίγος. Η Σίσσυ Χρηστίδου εκείνη τη στιγμή, εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί. «Πήγα στον Δημήτρη και του είπα ότι τον θέλω για το πρωινό. Μου λέει “πόσο πρωινό;”, του είπα “στις 10:00” και μου λέει “είναι πολύ πρωινό”. Λέω “αυτό μας δίνουν τώρα”», ανέφερε.

Τέλος, ο Δημήτρης Σταρόβας απάντησε: «Τώρα έχω γίνει εργάτης της τέχνης, πάω 2 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που έχω ραντεβού».

protothema.gr