Άφησαν αβοήθητους Λαρισαίους, χειρουργημένο καρκινοπαθή και παιδί ΑμεΑ μέσα στο τρένο

Έναν άνευ προηγουμένου Γολγοθά ανέβηκε μία οικογένεια από τη Λάρισα η οποία επέστρεφε προχθές Πέμπτη με το τρένο από την Αθήνα όπου είχε μεταβεί για μία σοβαρή χειρουργική επέμβαση ο καρκινοπαθής πατέρας. Στο τρένο επέβαινε επίσης η σύζυγος και το ένα τους παιδί με ειδικές ανάγκες.

Όπως κατήγγειλε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κόρη της οικογένειας, «το τρένο έφτασε στην Λάρισα στις 6:30, η μάνα μου μέχρι να ετοιμάσει τον πατέρα μου μετά από το δύσκολο χειρουργείο που είχε και μέχρι να ετοιμάσει τον αδερφό μου δεν πρόλαβαν να κατέβουν». Προσθέτει δε, πως «δεν την βοήθησε κανένας να κατέβει γρήγορα από το τρένο και έτσι το τρένο έφυγε αμέσως με προορισμό για Κατερίνη. Στην μέση τις διαδρομής κατάλαβε η μάνα μου ότι δεν πρόλαβε να κατέβει και τους έλεγε να σταματήσει το τρένο και κανένας δεν έπαιρνε την ευθύνη…»

Ακολούθησαν τραγικές σκηνές, καθώς όπως εξηγεί, ο χειρουργημένος καρκινοπαθής πατέρας της «αγχώθηκε και μέσα στο τρένο λιποθύμησε και έκανε συνέχεια εμετό και ένα παιδί με ειδικές ανάγκες άρχισε να κλαίει και να τσιρίζει από τον φόβο του».

Καταλήγει λέγοντας με απογοήτευση πως «κανένας δεν σεβάστηκε τον χειρουργημένο πατέρα μου, ούτε καν τον αδελφό μου που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Σε αυτή την Ελλάδα ζούμε να το ξέρετε…»

onlarissa.gr