Βόλος: Βαριά «καμπάνα» για διεθνή αθλητή της ποδηλασίας που ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύζυγό του

Σε 14 μήνες καταδικάστηκε χθες διεθνής αθλητής της ποδηλασίας που ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του τον Ιούνιο του 2023. Όχι, μόνο της είχε σπάσει την μύτη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, αλλά είχε καταθέσει και μήνυση εναντίον της, με την 31χρονη γυναίκα να μεταφέρεται στο Αυτόφωρο με ρούχα γεμάτα αίματα.

Η υπόθεση μετά από πολλές αναβολές εκδικάστηκε χθες και η 31χρονη η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια μπροστά στο ανήλικο παιδί της από τον πρώην σύζυγό της, αθωώθηκε ενώ ο γνωστός πρωταθλητής της ποδηλασίας, καταδικάστηκε.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της 6ης Ιουνίου του 2023 όταν η μητέρα πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της για να παραλάβει το παιδί τους το οποίο πέρασε μερικές ημέρες με τον πατέρα του στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκανε το ζευγάρι μετά το διαζύγιο.

Ο 34χρονος, άρχισε να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο τις αντιδράσεις του παιδιού υποστηρίζοντας πως αυτό ήθελε να παραμείνει στο σπίτι και να μην ακολουθήσει τη μητέρα του.

Η 31χρονη αντέδρασε και τον έσπρωξε με το γνωστό αθλητή να την γρονθοκοπεί στη μύτη προκαλώντας της ακατάσχετη αιμορραγία. Και όλα αυτά, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Η γυναίκα πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο 34χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος της για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί η 31χρονη.

Λίγη ώρα αργότερα, μήνυση υπέβαλε και η 31χρονη με αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί να συλλάβουν τον πρώην σύζυγό της με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

«Μου επιτέθηκε και τρόμαξα. Δεν την χτύπησα, όλα έγιναν κατά λάθος. Είχα σκύψει και όταν πήγε να σηκωθώ την χτύπησα με τον αγκώνα μου στην μύτη…», είπε, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο, που είδε τις φωτογραφίες της βαρβαρότητας που είχε υποστεί η 31χρονη. Ο ίδιος ενώ είχε καταγγελθεί πως βιντεοσκοπούσε την σκηνή όταν η σύζυγός του πήγε να πάρει το παιδί από το σπίτι και το είχε αρνηθεί, χθες παρέδωσε το βίντεο στο δικαστήριο.
Την 31χρονη εκπροσώπησαν οι νομικοί Δημήτρης Γκούβας και Φωτεινή Μακροστέργιου.