Μία ημέρα πριν από τη συναυλία παρκάρουν οι φαν των ColdPlay τα αυτοκίνητά τους έξω από το ΟΑΚΑ

Με τον φόβο να εγκλωβιστούν στη κίνηση γύρω από τους δρόμους του Σταδίου, δεδομένου ότι αναμένονται 60.000 θεατές στη συναυλία του Σαββάτου, αρκετοί φαν των Coldplay επέλεξαν να αφήσουν από σήμερα τα αυτοκίνητα τους σε σημεία κοντά στο ΟΑΚΑ.

Αυτό τη στιγμή που οι διοργανωτές συνιστούν η πρόσβαση να γίνεται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με ποδήλατα, ακόμη και με… πατίνια.

Οι πόρτες αναμένεται να ανοίξουν στις 5 το απόγευμα προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι έχουν εισιτήρια στην κατάμεστη αρένα και θέλουν να πλασαριστούν όσο γίνεται πιο κοντά στη σκηνή.

Οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι που θα καλύψουν το γεγονός ενημερώθηκαν ότι πρέπει να βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο, στη Πύλη Β το αργότερο 20.30 κάτι που σημαίνει ότι το συγκρότημα δεν πρόκειται να εμφανιστεί στη σκηνή μετά τις 9 το βράδυ.

Όσον αφορά τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια περιορισμένης οπτικής πρόσβασης στη σκηνή των Coldplay που βγήκαν χθες προς πώληση αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Το Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται κατάμεστο και όσοι τυχεροί βρεθούν εκεί αναμένεται να ζήσουν μια από τις συγκλονιστικότερες συναυλιακές εμπειρίες της ζωής τους.

protothema.gr