Αρνήθηκε πρόταση 18 εκαττομυρίων ο Παναθηναϊκός για Ιωαννίδη

Την ώρα που ο Φώτης Ιωαννίδης είναι σε φάση αποθεραπείας από τον τραυματισμό στον ώμο, που αποκόμισε κατά την διάρκεια του φιλικού με την Γερμανία, το όνομά του συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας καθώς είναι ο νούμερο ένα στόχος της για την επίθεση.

Μάλιστα, η Abola την Τετάρτη (12/06) αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός ύψωσε… τείχος στα 18 εκατ. ευρώ που προσέφερε η πορτογαλική ομάδα για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή ζητώντας χρήματα που ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ.

Ακόμη, έφερε στην επιφάνεια και κάποιες από τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα έχει, αν τελικά κλείσει το deal της Πορτογαλικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό, όπω η ρήτρα που είναι διατεθημένη να βάλει στο συμβόλαιό του.

Όπως λοιπόν αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, αυτή θα είναι γύρω στα 80 εκατομμύρια, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμη και τα 100 εκατομμύρια. Ποσό που όπως καταλαβαίνει κανείς, δείχνει το πόσο πολύ πιστεύουν τον Έλληνα στράικερ. Όσον αφορά την διάρκεια του συμβολαίου του, αυτή θα είναι πενταετής, δηλαδή το συμβόλαιο που θα υπογράψει, αν κλείσει το deal, θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Πηγή: gazzetta.gr