Ημερίδα παρουσίασης καλών πρακτικών για εκπαιδευτικούς της Αγγλικής Γλώσσας 

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Μαγνησίας και η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Αγγλικών, κ. Παναγιώτα Σωτήρχου, θα πραγματοποιήσουν ημερίδα με τίτλο «Παρουσίαση καλών πρακτικών για τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας». Η ημερίδα αυτή απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς της ειδικότητας ΠΕ06 που διδάσκουν Αγγλικά τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Μαγνησίας.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον 8ο όροφο του πύργου «Άνθιμος Γαζής» και έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024. Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν στις 9:20 π.μ. και θα ολοκληρωθούν στις 13:10.

Η ημερίδα έχει ως κύριο στόχο την παρουσίαση καινοτόμων και αποτελεσματικών πρακτικών για τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας. Μέσα από τις παρουσιάσεις και τις συζητήσεις, οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέες ενδεδειγμένες μεθόδους και τεχνικές που μπορούν να εφαρμόσουν στις τάξεις τους. Επιπλέον, θα δοθεί έμφαση στην ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ των εκπαιδευτικών, προωθώντας έτσι τη συνεργασία και την επαγγελματική ανάπτυξη.
Η συμμετοχή στην ημερίδα αυτή αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους εκπαιδευτικούς Αγγλικών της Μαγνησίας να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να ενισχύσουν την ποιότητα της διδασκαλίας τους, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών τους.