Ξέσπασε “πόλεμος” στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία

“Πόλεμος” ξέσπασε στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία μεταξύ του γραμματέα Νίκου Πολίτη και του Σάκη Σκρίμπα. Ο κ. Σκρίμπας ενημερώθηκε ότι ο κ. Πολίτης με δηλώσεις του στα ΜΜΕ φωτογράφησε τον ίδιο και άλλα στελέχη που συμπεριλαμβάνονται πλέον σε “μια μαύρη λίστα” και κατηγορούνται ότι δεν κινητοποιήθηκαν στις ευρωεκλογές, για να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα στον Νομό. Οι σχέσεις τους στη Νομαρχιακή ήταν οριακές, αλλά το αποτέλεσμα πυροδοτεί όπως φαίνεται εξελίξεις. Εξίσου σκληρή είναι και η απάντηση του κ. Σκρίμπα στον γραμματέα: “Έχω υπηρετήσει στο ΠΑΣΟΚ για πολλά χρόνια και τα τελευταία είκοσι έχω συμμετάσχει στα όργανα του κόμματος, ενώ ήμουν επίσης υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος το 2006, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος το 2010 και υποψήφιος Βουλευτής το 2024.
Στην πολιτική και κοινωνική μου πορεία, ποτέ δεν έχω εμπλακεί σε ίντριγκες, είτε πολιτικές είτε άλλου είδους. Έχω πολλά να πω για πολλούς, αλλά δυστυχώς για αυτούς, δεν έχουν τίποτα να πουν για εμένα. Έτσι, ξαφνικά, καταφεύγουν σε ψέματα που συνορεύουν με τη συκοφαντία.
Δεν επιδιώκω να κατηγορήσω ή να κρίνω τις πράξεις των άλλων. Καταλαβαίνω και σέβομαι τις αδυναμίες τους. Μερικοί δεν συνειδητοποίησαν ότι πλησίασαν πολύ κοντά στα προσωπικά μου όρια, τα οποία δεν είναι επικίνδυνα, αλλά μπορεί να φανούν τρομακτικά, καθώς είναι πολύ φωτεινά και μερικές φορές μπορούν να τυφλώσουν, όπως η αλήθεια, απάντησε ο κ. Σκρίμπας.