Λήξη της σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό Αργαλαστής με χορούς, τραγούδια και ζωγραφική 

Η κορύφωση και το επιστέγασμα της σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό σχολείο της Αργαλαστής έγινε χθές με την γιορτή λήξης του σχολικού έτους, στην οποία παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος. Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αργαλαστής κ. Μιχάλης Πούλιος που με συγκίνηση αποχαιρέτησε τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, ευχόμενος να μην ξεχάσουν όλα αυτά που διδάχτηκαν και να τα κάνουν πράξη.
Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον κ. Ιγνάτιος, ο οποίος στον χαιρετισμό του απευθυνόμενος στα παιδιά, αναφέρθηκε στα δικά του παιδικά χρόνια και την εκτίμηση που πρέπει οι μαθητές/τριες να τρέφουν προς τους εκπαιδευτικούς τους. Ακόμη, αναφέρθηκε στους κινδύνους που ελλοχεύουν από την αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας. Επιπλέον μίλησε για την ανάγκη για συμπερίληψη και αποδοχή του διαφορετικού.

Η γιορτή άνοιξε με την επίδοση αναμνηστικών του Μητροπολίτη στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης και την βράβευση της μαθήτριας Ξένιας Τοροβάτε, η οποία πρώτευσε σε διαγωνισμό ζωγραφικής.
Επιπρόσθετα, οι μαθητές/τριες του σχολείου, δραματοποίησαν το παραμύθι «Η Κανέλα και το Δυοσμαράκι», το οποίο πλαισιώθηκε με παραδοσιακά παιχνίδια και χορούς. Μετέπειτα, έγινε παρουσίαση των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας καθ΄ όλη τη χρονιά, ενώ προβλήθηκαν και φωτογραφίες των παιδιών της ΣΤ τάξης που γέμισαν όλους με νοσταλγία. Η γιορτή έκλεισε με τον χορό Χασάπικο από τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης και τον εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής Βαΐτση Δήμο, ενώ στο τέλος γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές γίνανε ένα χορεύοντας και τραγουδώντας. Ο προαύλιος χώρος του σχολείου στολίστηκε με ζωγραφικά έργα των μαθητών στο πλαίσιο ζωγραφικής έκθεσης υπό την επιμέλεια της εκπαιδευτικού των εικαστικών Γεωργίας Κολαξή.