Ο Παναθηναϊκός τοποθετεί γυάλινο δάπεδο στο ΟΑΚΑ (video)

Το ολικό λίφτινγκ στο ΟΑΚΑ αναμένεται να περάσει σε… άλλο επίπεδο, καθώς θα γίνει το πρώτο γήπεδο στην Euroleague όπου θα έχει glass floor αντί παρκέ!

Μετά τη χρονιά της εκτόξευσης στο αγωνιστικό επίπεδο με την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος Ελλάδας, άνοιξε ακόμα περισσότερο η όρεξη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού AKTOR και δη του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Εκτός του ότι έριξε… πρωινή βόμβα με την αναγγελία της απόκτηση τους Λορέντζο Μπράουν, ετοιμάζεται να προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία στους φιλάθλους οι οποίοι θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για τα παιχνίδια της ομάδας. Αν και είναι γνωστό ότι το ΟΑΚΑ θα αποκτήσει μια τελείως διαφορετική μορφή με την έναρξη της σεζόν 2024-25, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και glass floor αντί του παρκέ!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση που ετοιμάζεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προσφέροντας μοναδική εμπειρία στους φίλους της ομάδας. Όπως είναι γνωστό έχει εφαρμοστεί ήδη από τη FIBA έχοντας διεξαχθεί και το πρόσφατο Final 4 του BCL στο Βελιγράδι πάνω σε glass floor. Και σίγουρα εντυπωσίασε τους πάντες.

Βέβαια πρόκειται για μια κίνηση με μεγάλο κόστος το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ ωστόσο είναι δεδομένο από ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να περάσει σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο.

Πηγή:www.gazzetta.gr