Θεατρικό Ηλιοστάσιο στη Μικρή Επίδαυρο του Πηλίου

Κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου προετοιμάζεται το Θεατρικό Ηλιοστάσιο στη γιορτή – θεσμό για το Θέατρο Αλώνι στην ημέρα του θερινού Ηλιοστασίου καθώς και της ευρωπαικής μουσικής.
Αυτό το καλοκαίρι αποτελεί σημαντική στιγμή για το Θέατρο Αλώνι μιάς και μόλις ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια το πολύ σημαντικό έργο της ολοκλήρωσης των κερκίδων. Πρόκειται για αρχαιοελληνικού τύπου θέατρο μοναδικής ακουστικής και θέας γνωστό με την ονομασία Μικρή Επίδαυρος του Πηλίου όπου κάθε χρόνο φιλοξενεί ποιοτικό και προσεγμένο πρόγραμμα με αρχαίο δράμα, μουσική, θέατρο, φεστιβάλ πιάνου κ.α
Όπως κάθε χρόνο έτσι κι φέτος οι φίλοι του θεάτρου αλώνι με ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φίλους του θεάτρου και της μουσικής και με ελεύθερη είσοδο, συγκεντρώνονται για ενημέρωση του καλοκαιρινού προγράμματος. Σε αυτό το κλίμα μεταξύ εξαίσιας μουσικής παραδοσιακής μουσικής και τοπικών εδεσμάτων και ποτών που προσφέρουν οι φίλες και οι φίλοι του θεάτρου δημιουργείται μια ιδιαίτερη βραδυά.
Μουσικοί: Γιώργος Δεληγιάννης κλαρίνο και γκάιντα – Αποστόλης Κουνής-τραγούδι, κιθάρα / Ρήγας Μακρόπουλος βιολί /Σπύρος Καβαλιεράτος φωνή- κρουστά, Κωνσταντίνος Αρνής- Νέϋ, κρουστά, επιμέλεια ήχου.

Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 8.00
Εισοδος ελεύθερη
Πληροφοριες Γ. Τριανταφύλλου 6973339142
theatroaloni.gr