Ο δήμος Βόλου παραχωρεί έκταση σε υποψήφιο του Α. Μπέου για σταθμό rapid tests

Ο Δήμος Βόλου είναι ιδιοκτήτης του χώρου παραπλεύρως του Εκθεσιακού Κέντρου –Λ. Αθηνών στο Π.Άρεως και  αίτηση κατατέθηκε από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία RHARMADEON Μονοπρόσωπη Α.Ε., για την εκμίσθωση δημοτικού χώρου εμβαδού 35,00 τμ. Θα τοποθετήσει  κινητό σταθμό δειγματοληψίας για ελέγχους αντιγόνων SARS – Cov2 (rapid test) καθώς και μοριακών ελέγχων. Σύμφωνο με την εν λόγω εκμίσθωση είναι και το Συμβούλιο της  δημοτικής κοινότητας  Βόλου (αριθμ. 42/2021 απόφαση).

Σύμφωνα με το από 21/10/2021 πρακτικό της Επιτροπής Εκμίσθωσης του Δήμου το ετήσιο μίσθωμα για τον εν λόγω χώρο ορίζεται στο ποσό των χιλίων διακοσίων (1.200,00) ευρώ. Στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου θα υπογραφεί και σύμφωνο σύμφωνα με την εισήγηση.

Στην εταιρεία  Pharmadeon Φαρμακευτική Κάνναβη  Μονοπρόσωπη Α.Ε. εμφανίζονται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, οι Λιάτζουρας Κ. Νικόλαος που ηταν υποψήφιος του Α. Μπέου στην εκλογική περιφέρεια Βόλου ως General Director και η Τσατσανίδου Β. Γαλήνη Director. Η Εδρα της είναι Δημήτριου Πολιορκητού 42  Βόλος .

https://www.pharmadeon.gr/

Η κ.  Τσατσανίδου είχε καταθέσει προσφορά και για το πάρκινγκ της Φιλελλήνων.

Ο Νικόλας Λιάντζουρας general director της εταιρείας pharmadeon ασχολείται και με την ηχητική κάλυψη πανηγυρίων, εκτός από τον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας όπως τα rapid.

Σύμφωνα με τη Διαύγεια -εάν δεν πρόκειται για κραυγαλέα σύπτωση συνωνυμίας  -είχε εκδοθεί: Το με αρ. 27/16-7-17 τιμολόγιο του Λιάντζουρας Νικόλαος συνολικού ποσού 595,20 ευρώ για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη του πανηγυριού Άνω Στρόφιλου της τοπικής κοινότητας Αγίου Βλασίου, σε βάρος του ΚΑ 00.6443.001, σύμφωνα με την 379/2017 Απόφαση Προέγκρισης του Δ.Σ. και την 1585/2017 Πρόταση Ανάληψης Υποχρέωσης”.