Πλεύση Ελευθερίας: Θα κάνουμε τα πάντα για την Μαγνησία

Η Πλεύση Ελευθερίας Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά τους πολίτες που στήριξαν τον αγώνα των στελεχών της  και εμπιστεύτηκαν το κίνημα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, από άκρη σε άκρη του νομού, αυξάνοντας το ποσοστό μας σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση της 21η Μαΐου.

“Όπως είχαμε τονίσει, η δουλειά αρχίζει από την επόμενη μέρα της επίτευξης του πρώτου βασικού στόχου μας, της εισόδου της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ στην Βουλή.

Με θετικό, κοινωνικό και αποτελεσματικό τρόπο στοχεύουμε προς την υποστήριξη της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας και την ενίσχυση της δυναμικής μας μέσα από πράξεις και έργα.

Με την πολύ σημαντική συμβολή των πολιτών της Μαγνησίας, η επιτυχία πανελλαδικά της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ έρχεται σε μια ιστορική στιγμή, κατά την οποία είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ για τη διασφάλιση της δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους δικαίου εντός ενός έντονα συντηρητικού κοινοβουλίου.

Η φωνή του λαού μας θα δυναμώσει μέσω της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ με την επικεφαλής μας ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ η οποία θα κάνει τα πάντα για να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο, τα δίκαια του Λαού μας!

Ο Αγώνας συνεχίζεται εντός και εκτός Βουλής με αγάπη για τον Λαό και την Πατρίδα”, αναφέρει ανακοίνωση”.