Φτωχότερη η “οικογένεια” του Μαγνησιακού – “Έφυγε” από την ζωή ο Δημήτρης Μεταξάς

“Έφυγε” από την ζωή, νικημένος από τον καρκίνο, ο Δημήτρης Μεταξάς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής του Μαγνησιακού. Η είδηση του θανάτου του έχει παγώσει τον αθλητικό κόσμο και κυρίως την “οικογένεια” του Μαγνησιακού, του οποίου ο εκλιπών υπήρξε ακούραστος εργάτης.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της ομάδας αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός, αφού ένας δικός μας άνθρωπος δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο Δημήτρης Μεταξάς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια προπονητής, επί σειρά ετών παράγοντας και γενικότερα ακούραστος εργάτης τους ιστορικού μας συλλόγου απεβίωσε αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.
Ο πρόεδρος του Μαγνησιακού Κώστας Γκουγκουλιάς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του Δημήτρη Μεταξά και τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ:
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Θεσσαλίας επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και παράγοντα του Μαγνησιακού, Δημήτρη Μεταξά, καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Με απόφαση του Δ.Σ., σε όλους τους αγώνες της ΕΠΣΘ (27-28/4/2024) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή».