Άρης: Πιθανή η παρέλαση από σκάουτερ στον τελικό Κυπέλλου

Πανθεσσαλικό / Βίλυ Σαμαλτάνη / gegonotanews

Αρκετά μεγάλο το ενδιαφέρον από σκάουτερ και ομάδες για να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές του Αρη απο κοντά. Ποιο πρόβλημα δημιουργεί η διεξαγωγή του χωρίς θεατές.
Ο φετινός τελικός του κυπέλλου αποτελεί για τον Αρη ένα παιχνίδι που θα σηματοδοτήσει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη μέρα του. Σίγουρα την επόμενη σεζόν, αφού άλλα θα είναι τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν με εξασφαλισμένη την Ευρωπαική συμμετοχή και μάλιστα στο Γιουρόπα Λίγκ και διαφορετικά χωρίς Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα επηρεάσει σίγουρα και τη μορφή που θα έχει το ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης την επόμενη σεζόν και δεν αναφερόμαστε απαραίτητα στα συμβόλαια των παικτών που λήγουν αλλά και για ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Η συμμετοχή του Αρη στον τελικό και η καλή σεζόν που πραγματοποιούν αρκετοί παίκτες έχει ήδη κατά τη διάρκεια της σεζόν προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων. Κοινώς υπάρχουν παίκτες που λόγω επιδόσεων και ηλικίας έχουν μπει στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται ο τελικός να αποτελέσει για αυτούς και κριτήριο για εκδήλωση επίσημου ενδιαφέροντος. Ηδη σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές ομάδες, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν το τελευταίο ματς της σεζόν, στέλνοντας σκάουτερ, αφού πάντα η δια ζώσης παρακολούθηση και μάλιστα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι που κρίνει ένα τρόπαιο, θεωρείται απαραίτητη. Βέβαια εδώ τίθεται ένα ζήτημα. Ο τελικός, όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί, δυστυχώς δίχως την παρουσία κόσμου, αφαιρώντας έτσι τη δυνατότητα πρόσβασης σε αρκετές ομάδες που θα ήθελαν να στείλουν ανθρώπους τους, στο Πανθεσσαλικό.

Όπως και να έχει πάντως, φαίνεται ότι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενδέχεται να αποτελέσει, κριτήριο για αρκετούς ποδοσφαιριστές του Αρη που εδώ και καιρό βρίσκονται υπό καθεστώς παρακολούθησης.

sportal.gr