Ο Χρ. Τριαντόπουλος στη Σάμο

Την Πέμπτη, 22 Ιουνίου, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία και Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό την περίοδο 2021-2023, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, πραγματοποίησε περιοδεία στο νησί της Σάμου, μαζί με τον Μανώλη Κουτουλάκη, τους υποψήφιους Βουλευτές του νόμου Σάμου και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, η περιοδεία ξεκίνησε από την Ανατολική Σάμο και το Βαθύ, όπου είχε συνάντηση με τα μέλη της ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας στη Σάμο, συνομίλησε με πολίτες, ενώ επισκέφθηκε και το Άνω Βαθύ που και εκεί είχε συνάντηση με κατοίκους της όμορφης αυτής κοινότητας. Στη συνέχεια το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στο Καρλόβασι, όπου μαζί με τοπικά στελέχη της επισκέφτηκαν την αγορά και το κέντρο της περιοχής, μοιράζοντας εκ νέου το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και συνομιλώντας με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους του Καρλοβασίου, της έδρας της Δυτικής Σάμου.

Η επόμενη στάση του κλιμακίου της παράταξης ήταν οι Μυτιληνιοί, όπου συναντήθηκαν με τα στελέχη και τους κατοίκους της περιοχής – μιας περιοχής που στήριξε σημαντικά τη Νέα Δημοκρατία. Παράλληλα, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις μιας δυναμικής ομάδας εθελοντών και πολιτικής προστασίας των Μυτιληνιών που έχει καταφέρει να έχει και να συντηρεί τα δικά της πυροσβεστικά οχήματα και της δικές της υποδομές, με μεγάλη προσφορά και πολύτιμο κοινωνικό έργο στην περιοχή.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στο Πυθαγόρειο, όπου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σάμου, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνάντηση με επιχειρηματίες της Σάμου, συμφωνώντας στην ανάγκη συνέχειας των συνθηκών οικονομικής κανονικότητας που έχουν διαμορφωθεί κατά την πρώτη τετραετία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με αφορμή την περιοδεία στο νησί της Σάμου, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος σημείωσε ότι «η Κυβέρνηση και στο νησί της Σάμου, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έκανε έργο σημαντικό σε πολλές διαστάσεις, αντιμετωπίζοντας προβλήματα και δίνοντας λύσεις σε παθογένειες και διαχρονικά ζητήματα. Και αυτό αναγνωρίστηκε από τον Σαμιώτικο λαό και θα επιβεβαιωθεί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Στηρίζοντας και ψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πορευθούμε όλοι μαζί, με έργο και όραμα, στη δεύτερη κυβερνητική τετραετία».