Η κόρη του Ορφέα Περίδη εξομολογείται: «Ημουν πάρα πολύ άσχημα με την κατάθλιψη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Σοφία Περίδη και αναφέρθηκε στα viral βίντεο που δημοσιεύει στο Tik Tok, αλλά και στον πατέρα της, Ορφέα.

«Από μικρή ήμουν σε όλο αυτό το καλλιτεχνικό περιβάλλον και από πλευράς μουσικής έχω κάνει κάποιες σπουδές πιάνου, τραγουδιού. Ναι μεν θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου, σπουδαία και τρανή, αλλά με τον δικό μου τρόπο» δήλωσε, αρχικά, η ίδια.

«Στο Tik Tok είναι ο τρόπος που βλέπω εγώ τη ζωή μέσα από τα μάτια μου και είμαι υπερευγνώμων που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει όλο αυτό» υπογράμμισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης και συνέχισε:

«Η απόφασή μου να ξεκινήσω το Tik Tok λίγο πιο συστηματικά και η ανάγκη μου να επικοινωνήσω, ήταν μέσα από αυτό. Ήμουν πάρα πολύ άσχημα με την κατάθλιψη. Θυμάμαι να ήμουν κυρίως στο σπίτι μου και να βλέπει γύρω μου και να είναι όλα καλά κι εγώ να μην καταλαβαίνω γιατί.

Δεν είμαι ένα παιδί που είχε πολύ αυτοπεποίθηση και ντρεπόμουν πολύ, ένιωσα ότι μέσω του θεάτρου θα μπορέσω να το καταπολεμήσω αυτό, αλλά δεν έγινε. Αυτό θέλει ψυχιοθεραπεία και δουλειά με τον εαυτό μας».

Ποια είναι η Σοφία Περίδη
Η Σοφία Περίδη έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή Αθηνών, «Γεώργιας Θεοδοσιάσης» το 2020 και πριν από μερικά χρόνια συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Μύθοι του Αισώπου» σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στo Tik Tok με κάθε της βίντεο να συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες views. Πρόσφατα, συμμετείχε στη νέα δισκογραφική δουλειά του πατέρα της, με τίτλο «Τρόκο τροκ».

Πηγή: ethnos.gr