42χρονος από το Ριζόμυλο ο οδηγός που απανθρακώθηκε κοντά στο 304 ΠΕΒ

O 42χρονος Θύμιος Τζώρτζος, από το Ριζόμυλο, σύζυγος και πατέρας ενός παιδιού, είναι το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 9 το βράδυ της Δευτέρας στον δρόμο Βόλου-Βελεστίνου, λίγα μέτρα μετά το 304 ΠΕΒ. Η είδηση του θανάτου έχει συγκλονίσει την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, καθώς ο 42χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία. Σημειώνεται ότι ήταν γιος πρώην κοινοτάρχη του Ριζομύλου, είχε αγωνιστεί στον Αστέρα Ριζομύλου αλλά και στη Νίκη Βόλου.

Το αυτοκίνητο του 42χρονου κινούνταν στην επαρχιακή οδό Βόλου-Βελεστίνου, με κατεύθυνση από Βόλο προς την Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, όταν συγκρούστηκε μετωπικά στο διαχωριστικό στηθαίο εισόδου των δύο κλάδων της εθνικής οδού, έσπασε τις μεταλλικές μπάρες και προσέκρουσε σε κολώνα σήμανσης, με αποτέλεσμα την πρόκληση πυρκαγιάς και την απανθράκωση του οδηγού.

Στο σημείο μετέβησαν έξι (6) οχήματα της Β΄ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου με (11) έντεκα πυροσβέστες, οι οποίοι αφού έσβησαν την πυρκαγιά, στη συνέχεια απεγκλώβισαν την σωρό του οδηγού, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Μαγνησίας, παραγγέλθηκε προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Μαγνησίας.