Κλιμάκιο της Ομοσπονδίας λιμενικών στο Λιμεναρχείο Βόλου για ενημέρωση του προσωπικού

Kλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΠΟΕΠΛΣ, αποτελούμενο από τον πρόεδρο Παν. Τσιάνο, τον γενικό γραμματέα Αλ. Δροσόπουλο και τον ταμία Χρ. Γαλάνη, επισκέφθηκε χθες το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου προκειμένου να ενημερώσει τους λιμενικούς για τα τρέχοντα θέματα του κλάδου.

Όπως τονίστηκε από τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, κυρίαρχη διαπίστωση είναι ότι οι συνάδελφοί τους έχουν έλλειμμα σε έγκυρη ενημέρωση για τα ζητήματα, που τους απασχολούν και επιθυμούν μια πιο άμεση επικοινωνία με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσαν τους λιμενικούς του Βόλου αφενός να συνταχθούν με το σύνολο των συναδέλφων τους, συμβάλλοντας σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία θα αποβλέπει στο γενικότερο συμφέρον των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αφετέρου να αποστραφούν τη διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος και τη νόθευση της εκπροσώπησης με καταχρηστικές πρακτικές.

Κατέστησαν σαφές ότι ως Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. δεν πρόκειται να αφήσει δίχως εκπροσώπηση κανένα εργαζόμενο στο Λιμενικό Σώμα και δεν θα επιτρέψουν τον κατακερματισμό και την αποδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος, καθώς αυτό αποβαίνει σε βάρος των διεκδικήσεων των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.