“Πνίγεται” ο ΣΥΡΙΖΑ στα “ρηχά νερά”

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία κινδυνεύει να «πνιγεί» στα … ρηχά νερά της διεύρυνσης. Η πολυπόθητη διεύρυνση «βουλιάζει» στην ανυποληψία των προσωπικών επιθέσεων που δέχονται τα στελέχη του από τους «νεοεισερχόμενους». Επιθέσεις αναίτιες.
Για παράδειγμα, “κατακίτρινη” επίθεση δέχτηκε ο επικεφαλής της παράταξης Μαζί για τον Βόλο Ιάσονας Αποστολάκης από τον επικεφαλής του αγροτικού τομέα Χρήστο Νικόπουλο, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ . Το «αυριανικό» ΠΑΣΟΚ, για να μην ξεχνιόμαστε. Μάλιστα , η επίθεση έγινε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, λες και πρόκειται για τρολ του διαδικτύου και όχι για πολιτικά υπεύθυνο πρόσωπο που θα μπορούσε να καταθέσει απόψεις στο κόμμα, εναντίον του επικεφαλής και της αποτελεσματικότητας της δημοτικής παράταξης. Η Νομαρχιακή υπερασπίστηκε τον Ιάσονα Αποστολάκη αλλά παρέλειψε να αναφέρει τον λόγο που εξέδωσε ανακοίνωση για την υπεράσπισή του. Το όνομα του Χ. Νικόπουλου και όσα συνέβησαν, που ανάγκασαν το κόμμα να παρέμβει, δεν αναφέρονταν  σε καμία παράγραφο. Φάνηκε να εκδόθηκε μια ανακοίνωση από το πουθενά με αφορμή καμία.. ενώ υπήρχε και αιτία και αφορμή.
Όπως και αν τελικά διαμορφωθούν οι εσωκομματικές ισορροπίες, αυτό που οφείλει η Νομαχιακή του ΣΥΡΙΖΑ είναι να απομονώσει την πολιτική φτήνια. Ας, μην την φοβούνται, ας μην την κολακεύουν, ας μην την προστατεύουν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ