Η Πανδημία «χτύπησε» τα Grammys – Αναβλήθηκε η τελετή απονομής

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού – Δεν έχει οριστεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής
Η πανδημία δεν κάνει εξαιρέσεις σε διασημότητες, σελέμπριτι, αστέρια της μουσικής σκηνής ή του κινηματογράφου… Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την αναβολή της τελετής απονομής των Grammys, καθώς πολλοί από τους προσκεκλημένους βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, την ίδια στιγμή που εγκυμονεί ο κίνδυνος περαιτέρω διάδοσης λόγω συνωστισμού.

Οι διοργανωτές είχαν λάβει όλα τα μέτρα προστασίας, ωστόσο η τεράστια μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Omicron, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, που μετρά εκατοντάδες χιλιάδες νέα κρούσματα σε καθημερινή βάση, τους υποχρέωσε να αλλάξουν τα σχέδιά τους, αναβάλοντας την τελετή, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο διάστημα.

Είναι η δεύτερη χρονιά που αναβάλλονται τα Grammys λόγω της πανδημίας. Πέρυσι, οι διοργανωτές μετέφεραν την τελετή από τον Ιανουάριο, στις 14 Μαρτίου, η οποία διεξήχθη με ελάχιστες παρουσίες και ζωντανές συνδέσεις με τους καλλιτέχνες που θα βραβεύτηκαν.

Η φετινή τελετή δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα διεξαχθεί, καθώς οι διοργανωτές θα πρέπει να αναπροσασμόσουν εκ βάθρων τα πλάνα τους και να οργανώσουν σχεδόν από την αρχή το όλο πρότζεκτ.

Πηγή: protothema.gr