“Αγριο” παρασκήνιο με Αλεξάκη- Μπέος και Μπαλτάκος θέλουν να τον “φάνε”

Επανέρχεται ο Αχ. Μπέος κατά του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας αποδίδοντας του ευθύνες για τα περιορισμένης έκτασης επεισόδια που  διαδραματίστηκαν στον αγώνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη του Κοσόβου, στο Πανθεσσαλικό.
Για τα συγκεκριμένα επεισόδια ο Α. Μπέος ζήτησε την παραίτηση του κ.  Αλεξάκη, αλλά η αλήθεια για την αιτία της υπονόμευσης του Αστυνομικού Διευθυντή, είναι… πολύ μακριά.
Επικαλείται σήμερα ο δήμαρχος, επιστολή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο -που κοινοποιείται στον υφυπουργό και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ -και αναφέρει πως η συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στο εγχείρημα των διοργανώσεων  είναι καταλυτική και προφανώς συνίσταται στη λήψη μέτρων που εξασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, κάτι που δεν συνέβη στην προκείμενη περίπτωση, δηλαδή στον αγώνα με το Κόσοβο.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο γνωστός κ. Μπαλτάκος , ζητάει την  άμεση παρέμβαση της Ηγεσίας και του Αρχηγείου, δεδομένου ότι για τον προσεχή Σεπτέμβριο έχει προγραμματισθεί αγώνας της Εθνικής μας Ομάδας και πάλι στον Βόλο”.
Ο άνθρωπος που έχει γραφτεί στο συλλογικό υποσυνείδητο ως συνομιλητής του Κασιδιάρη και της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής… ζητάει “μέτρα” κατά του Αστυνομικού Διευθυντή .
Η επιστολή κατά του Μ. Αλεξάκη από τον Τ. Μπαλτάκο δεν είναι τυχαία και αθώα.
Ηρθε λίγες ημέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας από τον Α. Μπέο , η οποία επίσης δεν ηταν “αθώα” και σε καμία περίπτωση δεν αφορούσε τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα της Εθνικής με το Κόσοβο.
Τα επεισόδια με κάποιους κάφρους από την ελληνική πλευρά να πετούν φωτοβολίδες στο Πανθεσσαλικό, ήταν η πρόφαση του Α. Μπέου για να επιτεθεί στον Μ. Αλεξάκη.
Ολο το παιχνίδι φαίνεται να είναι “στημένο” εις βάρος του Αστυνομικού Διευθυντή,  που πρέπει να κριθεί για την αποτελεσματικότητα στον τομέα ευθύνης του και όχι για το εάν δεν είναι πρόθυμος “υπηρέτης” του Α. Μπέου.
Τάκης  Μπαλτάκος και Α. Μπέος έχουν γράψει την ιστορία τους, γνωστή στο πανελλήνιο και όχι μόνο σε αυτό… και στο ύψος της οφείλει να σταθεί η Κυβέρνηση για να αποδείξει πως δεν εκβιάζεται από κανέναν. Μεγάλη ευθύνη έχουν και οι εισαγγελικές αρχές , γιατί οι υποθέσεις που έχουν “ανοίξει” και εξετάζονται  είναι και το παρασκήνιο της απαίτησης “ξηλώματος” του Μ. Αλεξάκη.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ