Οι Brandy Σουαρέ το Σάββατο στην Άφησσο

Το Σάββατο 6 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα, δίπλα στην θάλασσα το γνωστό Βολιώτικο μουσικό συγκρότημα Brandy Σουαρέ, θα παρουσιάσει γνωστές του επιτυχίες στο Restaurant & Beach Bar Costa Kali, στην παραλία Καλληφτέρη στην Άφησσο
Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Οι Brandy Σουαρέ δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2012 από μουσικούς με μεγάλη πορεία στον χώρο και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες.
Ξεκίνησαν να παίζουν και να εδραιώνουν τη θέση τους, με επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί την σκηνή μεταξύ άλλων με τον Πάνο Μουζουράκη.
Ύστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας, κλείνουν τον κύκλο τους ως αμιγώς cover band και κυκλοφορούν το πρώτο τους album με τίτλο “Παγωτό καϊμάκι”, έχοντας την τιμή να έχουν και την συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στο τραγούδι με τίτλο “Τραγούδι παλιακό”.

Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από απλά, καθημερινά, χαρούμενα αλλά και αστεία πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, ενώ η μουσική τους δέχεται εμφανείς επιρροές από αγαπημένα τους είδη όπως το swing, το latin και η funk μουσική, με πολλά jazz στοιχεία.
Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη μπάντα όπου στις εμφανίσεις της καλλιεργείται επιμελώς το ρετρό στοιχείο, ενώ με την ίδια συνταγή δημιουργούν πρωτότυπες εκτελέσεις σε γνωστές μελωδίες προκαλώντας ευχάριστες εκπλήξεις που ξεσηκώνουν!

Συμμετέχουν:
Σοφία Νάσσιου – Φωνή
Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρα – φωνή ),
Θανάσης Γατής (κλαρινέτο – σαξόφωνο),
Κώστας Χαλάτσης (μπάσο)
Άγγελος Τσιριγωτάκης (τύμπανα )