Υπάλληλος courier στον Βόλο αρνήθηκε να παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας και εξαφανίστηκε 

Μήνυση για υπεξαίρεση και αγωγή κατέθεσε εταιρεία ταχυμεταφορών σε βάρος διανομέα της στον Βόλο, ο οποίος αρνήθηκε να παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας και έχει εξαφανιστεί.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Ταχυδρόμου” ο 38χρονος υπάλληλος, που εργαζόταν επί σειρά ετών στη συγκεκριμένη εταιρεία, βγήκε για την παράδοση δεμάτων, αλλά επιστρέφοντας το απόγευμα στη βάση του διεμήνυσε στην εργοδότριά του ότι δεν πρόκειται να παραδώσει ταμείο και, κάνοντας μεταβολή, βγήκε από το κατάστημα. Αποσβολωμένοι οι συνάδελφοί του τον είδαν να απομακρύνεται και όταν αργότερα δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα, η παθούσα ενημέρωσε την αστυνομία. Ο 38χρονος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί.

Η υπεύθυνη της εταιρείας στον Βόλο ενημέρωσε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, απ’ όπου ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να καλύψει η ίδια το χρηματικό ποσό.
Η συνέχεια θα γραφτεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση μετά τη μήνυση και την αγωγή σε βάρος του 38χρονου υπαλλήλου, ο οποίος δεν είχε οικονομικές διαφορές με την επιχείρηση που να δικαιολογούν την πράξη του.