Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία των 1ου Λυκείου – 1ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν για 6η χρονιά από το 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Ν. Ιωνίας και το 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας – Πειραματικό.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη των Διευθύνσεων, των Συλλόγων Διδασκόντων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Βόλου και το Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας (πρώην Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία).

Η Πρόεδρος κ. Δέσποινα Λουκάκη και τα μέλη του Δ.Σ., ευχαρίστησαν όλους τους εθελοντές αιμοδότες, καθηγητές, γονείς και τους απόφοιτους των σχολείων, που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή. Επίσης, ευχαρίστησαν τη Διευθύντρια του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας κ. Βάσσα Παρασκευά και τη Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας-Πειραματικό κ. Ελένη Χατζηδημητρίου, για την πρωτοβουλία να διοργανώσουν εθελοντική αιμοδοσία για 6η φορά στο σχολικό συγκρότημα.

Τέλος, ευχαρίστησαν θερμά την κ. Παπαϊωάννου Παρασκευή –Αιματολόγο και το νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου, που συνόδευσαν την κινητή μονάδα, για την άριστη συνεργασία.