Ο άρρωστος

Μήνυσε πολίτες και δεν εμφανίζεται στα δικαστήρια για να υπερασπιστεί την μήνυσή του ο κατά τα λοιπά πολλά βαρύς Μιχάλης Καπουρνιώτης , αντιδήμαρχος Βόλου. Παρουσίασε χθες στο δικαστήριο ο δικηγόρος του, ιατρική γνωμάτευση σύμφωνα με την οποία έχει προσβληθεί από πνευμονία και η γιατρός που την υπέγραψε του συνέστησε από την 1η μέχρι και τις 5 Μαϊου να μείνει κλινήρης, όπως παρατήρησε η συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξετάζοντας το έγγραφο.

Η ίδια η συνήγορος θεώρησε “μούφα” την γνωμάτευση και το είπε καθαρά, δηλώνοντας πως ένας άνθρωπος με πνευμονία, ασθενής και καταβεβλημένος, δεν γλεντά την Πρωτομαγιά στις Αλυκές. Λογικό, μιας και οι φωτογραφίες από το ξεγλέντισμα είναι αναρτημένες στον προσωπικό λογαριασμό του ασθενή στο facebook. Θα ήταν άδικο να υποστηρίξει κανείς πως η κ. Κωνσταντοπούλου δημιουργεί απλά εντυπώσεις στις δικαστικές αίθουσες , όταν οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστες. Να έλεγε ψέματα η κ. Κωνσταντοπούλου, χωρίς στοιχεία, ενώ εξέταζε τα έγγραφα; Απίθανο.

Η υγεία είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να παίζει κανείς μαζί της , αλλά εξίσου σοβαρή υπόθεση είναι και ο εμπαιγμός της δικαιοσύνης και μάλιστα ο εξώφθαλμος. Το ίδιο  σοβαρή υπόθεση είναι να αποδέχεται η δικαιοσύνη τον εμπαιγμό της…

Η κ. Κωνσταντοπούλου πάντως ενημέρωσε τα ΜΜΕ για τις φωτογραφίες από την έξοδο του ασθενή, αλλά και για τις πρωτοβουλίες που θα λάβει απέναντι  στο Πολυϊατρείο και την γιατρό που υπογράφει την γνωμάτευση.